Flow with Yvette

About Yvette

Ik leef met mijn cyclus. Dat betekent dat ik elke cyclusfase anders eet, drink, beweeg, snack, mediteer, sport en eigenlijk echt anders leef. Dat kan als je net begint nogal overweldigend zijn. Begin dus klein door elke dag een moment stil te staan bij je cyclus met een mok thee. Bonus als je blije mok ook met je fase matcht!

Je wilt je weer elke dag lekker in je vel voelen, zonder hormonale rollercoaster

Jij voelt je elke maand mega belabberd door hormonale disbalans. Je zit dan niet lekker in je vel en staat huilend op de wc jezelf er aan te herinneren dat wat iemand zegt extra hard binnenkomt in deze tijd van de maand. Je probeert die knop om te zetten, niet aanstellen en doorrr. I’m fine! Je staat ondanks je klachten altijd klaar en daar ben je trots op.

Ik ben yvette

jouw Hormooncoach

en I’m not here to ‘teach you a lesson’. Er komt een moment en dan voel je: ‘He, ik wil minder hard voor mezelf zijn. Ik neem geen genoegen meer met elke maand hetzelfde liedje, diezelfde ellende. Ik ben meer waard.’ Ik ben hier als je klaar bent om jezelf beter te gunnen zoals Anne, Juliette en de vele vrouwen die jou al voor gingen. Die na 2 maanden nergens meer last van hadden. Anne hoeft zichzelf niet meer streng toe te spreken en kan ook de week voor haar menstruatie de beste presentaties verzorgen. Juliette hoeft zichzelf niet meer uit bed te slepen, heeft geen depressieve gevoelens meer en bouwt nu de hele maand vol moed verder aan haar business.

Dit wil jij ook:

Ze durft niet meer te dromen. Fleur heeft al klachten sinds haar eerste ongesteldheid. Elke maand een week lang last van PMS, hoofdpijn, vocht vasthouden en huilbuien en de week daarna een pijnlijke menstruatie. Al 18 jaar voelt ze zich 50% van de maand moe. Zij vindt dat normaal, maar dat is 9 jaar! Ze heeft al vanalles geprobeerd, maar niets heeft blijvend geholpen. Dit is het verhaal van een hardwerkende manager en moeder. We gaan op onderzoek uit in de Hormonale Ontdekking. Na sessie 1 appt ze me: ‘Ik heb deze maand geen PMS klachten!!’ Na 3 maanden: ‘3e pijnloze menstruatie!’. Ze dacht niet dat het mogelijk was voor haar, maar ze heeft ineens de hele maand energie om haar brein te breken over complexe vraagstukken op het werk en savonds nog puf om een gezonde maaltijd op tafel te zetten en te gaan sporten.

"voor een leuker leven hoef je echt niet naar bali"

Waar mijn klanten tegenaan liepen:

We leerden vertrouwen op anderen, op doktoren en de pil/spiraal in plaats van op onszelf. Ik heb de pil ruim 13 jaar geslikt, maar vijfenhalf jaar geleden stopte ik, zonder overleg met mijn dokter. Zo begon (onbewust) een lange, diepe ontdekkingsreis naar mijn vrouw-zijn. Ik begon basic met een cursus van Sensiplan. Daar leerde ik hoe ons slimme lijf in elkaar zit en dat deze methode minstens zo veilig is als de pil of spiraal, maar dan zonder inbreuk op mijn natuurlijke cyclus en de negatieve bijwerkingen. Iets waar de dokter me later over zou uitlachen. Die inbreuk op mijn natuurlijke cyclus bleek trouwens veel minder onschuldig dan ik dacht. Het haalt je uit contact met je diepste zijn, uit je kracht.

Mijn reis

Het bekend worden met mijn diepere zelf kent vele lagen, één voor één pel ik ze af en leer ik weer een nieuwe laag verkennen. Dat klinkt romantisch, maar ik crashte eerst hard omdat het zo overweldigend was om alles te kunnen voelen en nog niet te weten hoe ik daarmee om kon gaan. Eenzaam omdat ik niemand kende die door hetzelfde heen ging. Moeilijk omdat ik nog niet wist dat ik voeding at die mn stresssysteem triggerde. Tijdens die crash heb ik maanden in de ziektewet gezeten, volle focus op mezelf heruitvinden.

Ik leerde dat IK voel wat goed is voor mij. Ik leerde dat IK voel wat goed is voor mij, gesteund door de wetenschap die de afgelopen 15 jaar veel meer onderzoek deed naar hormonen. Hoe ik wil luisteren naar de wijsheid van mijn lijf die ik met mijn hoofd niet beredeneerd krijg ♥️ 

I've got you!

Ik crashte nog eens. Opnieuw werkte ik maandenlang niet. 

Toch kijk ik daar niet negatief op terug. Deze ontdekkingstocht was een waardevolle verdieping in hoe ik mijn lijf kan volgen. Hoe ik ruimte kan innemen voor mijn behoefte en mijn hele zijn. Hoe ik mezelf kan volgen en laten dragen. Het bracht helderheid in hoe ik mijn leven wil leiden.

Ik ben er voor jou te midden van die crash. Ik ben er als je het niet meer kunt overzien. Ik ben er voor je in het diepe donker. Te midden van de chaos en paniek. Ik help je ‘dansen’ met je angst of stress ♥️ I get you!

Ben jij klaar om de pijn en onrust te laten verdwijnen?

Om eindelijk te genieten van die relaxte afterglow?! Om vol energie te bouwen aan jouw droomleven?

Ik ben hier om jou te gidsen van hormonale rollercoaster naar elke dag van de maand lekker in je vel. Yes ook als je ongesteld bent kun jij de leukste versie van jezelf zijn! Ik gun het elke vrouw om de oorzaak van de klachten aan te pakken in plaats van het verbloemen middels symptoombestrijding ♥️

Mijn verhaal is misschien niet zo anders dan jouw verhaal: ooit was ik niet blij met mijn vrouw-zijn, schaamde me voor mijn ongesteldheid, voelde me ongemakkelijk in mijn lijf, onderdrukte mijn cyclus met de pil en vond vriendschappen met mannen makkelijker dan vrouwen. Ik voelde me onveilig, leefde in mijn hoofd, ontkoppeld van mijn lijf en vrouw-zijn. Jarenlang leefde en overleefde ik met mijn hoofd. Zo coachte ik ook op de werkvloer. Ondertussen kon ik mijn lichaam en mijn grenzen helemaal niet voelen. Dit was voor die eerste crash.

Mijn leven is veranderd. Mijn beleving is compleet veranderd. Ik voel me lichter, kalm, vrolijk, geliefd. Ik voel me thuis, thuis in mijn lijf. Een gezond lijf met hormonen in balans. Ik ken mijn cyclus door en door, herken hormonale disbalans en weet wat ik nodig heb om me elke fase van mijn cyclus goed te voelen. Ik ken mijn superkrachten.

Podcast Start jouw dag in flow

Dit cadeau is voor jou als je:

  • met moeite je bed uitkwam
  • heel graag voor anderen klaarstaat
  • even niet weet waar je het zoeken moet
  • het moeilijk vindt om voor jezelf te kiezen.


Jij mag meer vrijheid ervaren! Gun jezelf vandaag 10 min met jezelf, om jouw dag in rust, vertrouwen en flow te starten.

Own your POWERHOUSE

Dit kun je van mij verwachten

Join the Flow community

Voelt jouw lichaam gespannen? Heb je moeite met in slaap vallen? Of juist moeite om op te starten in de ochtend? Meld je aan voor mijn Flowbrief, dan krijg je van mij 4 tips voor meer ontspanning. Tip 1 zal je verbazen!