Flow with Yvette

Ton offre expire le

31 décembre

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Happy Hormone Journey

Elke dag van de maand lekker in je vel

Ik ben hier om jou te gidsen van hormonale rollercoaster 👉🏽 elke dag van de maand lekker in je vel. Yes ook als je ongesteld bent kun jij de leukste versie van jezelf zijn! Jij hoeft niet rond te blijven lopen met jouw hormonale klachten, ze ‘horen er’ NIET bij en je hoeft er niet mee te leren leven.

Het is NIET normaal dat ongesteld zijn jouw leven belemmert,

dat het voelt alsof je leegbloedt of dat je pijn ervaart van je cyclus

Ik wil dat we STOPPEN met het normaliseren van hormonale klachten. Het zijn signalen van je lijf dat er iets niet goed zit. Daar ben ik zelf het bewijs van: ik loste mijn jarenlange buikpijn, ‘gevoelige’ darmen, huid- en bekkenklachten op, en de 100 vrouwen die ik heb mogen begeleiden naar pijnloze menstruatie en klachten (hallo PMS-vrij leven!) en meer energie.

Jij ligt elke maand een week uit de running. Maar voor hoelang nog?

25% van je maand, dat is 12 a 13 weken per jaar, lig jij liever met een warme kruik en een deken op de bank pijn te lijden. In plaats van te genieten en te bouwen aan het droomleven dat jij voor ogen hebt. Hoe lang ga jij dit nog accepteren? Vrouwen die ik help hebben gerust al 15 jaar klachten, maar binnen 2 maanden lossen we ze op. Het kost te veel. Heb je de rekensom ooit gemaakt? Hoe lang ga je dit nog accepteren?

dit is wat mijn klanten zeggen

Yes ook als je ongesteld bent kun jij de leukste versie van jezelf zijn!

Dit is wat je krijgt:

  • Hormonale Analyse (inzicht in jouw hormonale disbalans en onderliggende oorzaken)
  • 3x 1-1 coaching
  • Persoonlijk advies en een gameplan om jouw klachten blijvend aan te pakken
  • Een betere gezondheid voor de rest van je leven

Deze 1:1 coaching is een levensveranderende ervaring die jou handvatten meegeeft om te helen van jouw pijn en klachten. Want: ik ga het niet voor je doen: met mijn hulp kun jij het ein-de-lijk zelf! Voor minder ga ik niet. Een toolkit om de rest van je leven hormonale disbalans te voorkomen. Zodat jij je beste leven kunt leiden.

Investering: 499,- euro

Van uitgeblust naar meer energie en ZIN

Jij wilt wakker worden met energie en ZIN in de dag. Zodat je kunt genieten en bouwen aan jouw droomleven. Aan het eind van zo’n werkdag wil je ook nog puf hebben om geduldig te zijn met de driftbuien van je kind of nog energie over hebben om te gaan sporten. Maar HOE dan?! I get it.

Hands-up als je een paar van deze herkent:

Je baalt van jezelf, je wilt je weer vol energie voelen, maar waar gaat het toch mis?!

Je hebt nu geen grip op
je hormonen and
it drives you insane.

I'm fine...

even die kramp wegzuchten op de wc. Je staat huilend in de wc jezelf er aan herinneren dat wat iemand zegt in deze tijd van de maand éxtra hard binnenkomt. Even die knop om zetten. Even niet aan je onderrug denken. Niet aanstellen en doorrrr, je staat altijd klaar! En daar ben je ook trots op. Dat doorzettingsvermogen. Herkenbaar?

I’m not here to ‘teach you a lesson’. Er komt een moment en dan voel je: ‘hé, het is niet normaal dag ik elke maand rondloop met stomme kwaaltjes. Ik neem geen genoegen met elke maand hetzelfde liedje, diezelfde ellende. Ik ben méér waard.’ Ik ben hier als je klaar bent om jezelf beter te gunnen zoals Anne, Juliette en de vele vrouwen die jou al voor gingen, die na 2 maanden nergens meer last van hadden 👌🏽 Anne hoeft zichzelf niet meer streng toe te spreken en kan ook de week vóór haar menstruatie de beste presentaties verzorgen. Juliette hoeft zichzelf niet meer uit bed te slepen, heeft geen depressieve gevoelens meer en bouwt nu de hele maand vol moed verder aan haar business.

I've got you!

 Ik bied de Happy Hormone Journey aan.

Binnen een maand zijn jouw klachten sterk verminderd. Binnen 2 maanden ga je met meer energie en plezier de dag door.
Jij leert wat jouw klachten veroorzaakt. Dit doe ik met behulp van de bewezen Reset je Hormonen methode en een wetenschappelijke hormonale analyse. Dit gaat over alle fysieke, mentale, emotionele en energetische signalen die jouw lijf geeft. Vervolgens krijg je advies hoe je de oorzaak van jouw klachten definitief opruimt zodat jouw klachten verdwijnen.

Say it with me:
‘Ik kan grip krijgen op mijn hormonen.’
‘Ik heb het recht om elke dag van de maand lekker in m’n vel te zitten.’
‘Ik ben gewoon (nog) niet geinformeerd.’
‘Ik ben het waard om plezier en energie te ervaren.’

De Happy Hormone Journey is voor jou als

je niet langer accepteert dat jouw klachten ‘er gewoon bij horen’. Je bent klaar met tijdelijke verlichting en wil jezelf beter leren begrijpen. Jij wilt elke dag van de maand lekker in je vel zitten en vol energie je beste leven leiden.

Neem afscheid van…

En je zult..

Wist je dat...

meer dan de helft van de vrouwen in Nederland hormonale disbalans ervaart? Hormonen bepalen jouw leven. Wat jij denkt, hoe jij je voelt, hoe je de wereld om jou heen ervaart: hormonen sturen dit aan. Hormonen zijn onze beste vriendin, ze waarschuwt ons voor (potentieel) gevaar, maar ze spreekt een andere taal. Als je deze taal leert begrijpen, leer je hoe je beter voor jezelf zorgen kan.

Jij kunt nu besluiten om grip te krijgen op jouw hormonen en elke dag van de maand lekker in je vel te zitten.

Benefits van de Happy Hormone Journey:

Dit is wat je krijgt:

  • Hormonale Analyse (inzicht in jouw hormonale disbalans en onderliggende oorzaken)
  • 3x 1-1 coaching
  • Persoonlijk advies en een gameplan om jouw klachten blijvend aan te pakken
  • Een betere gezondheid voor de rest van je leven

Deze 1:1 coaching is een levensveranderende ervaring die jou handvatten meegeeft om te helen van jouw pijn en klachten. Want: ik ga het niet voor je doen: met mijn hulp kun jij het ein-de-lijk zelf! Voor minder ga ik niet. Een toolkit om de rest van je leven hormonale disbalans te voorkomen. Zodat jij je beste leven kunt leiden.

Investering: 499,- euro

Ik wil op Happy Hormone Journey!

Je hele leven werd er lacherig gedaan over hormonale ongemakken, een pilletje was de ‘oplossing’, maar ik weet 1 ding zeker:

Elke cyclusfase is prachtig en krachtig als je weet hoe je voor jezelf kunt zorgen. Elke fase MOET er zijn en kun jij op jouw unieke manier shinen. Dat dit nu (nog) niet lukt is jouw wijze lichaam dat aangeeft dat ze iets anders nodig heeft dan wat ze nu krijgt. Die hormonale ongemakken worden met alle kennis anno 2024 verleden tijd.

FAQ

Ik werk met de bewezen succesvolle methode Reset je Hormonen. Ik doe een Hormonale Analyse op basis van alle signalen die jouw lijf maandelijks geeft zoals: hoe slaap je, krijg je snel blauwe plekken, heb je terugkerende hoofdpijn of huilbuien? Fysieke, mentale, emotionele en energetische signalen. Uit die analyse wordt duidelijk welke hormonen uit balans zijn. We achterhalen de onderliggende oorzaak en je krijg advies hoe je die oorzaak kunt aanpakken zodat jouw klachten definitief verdwijnen.

Ik kijk orthomoleculair en holistisch. Echt gericht op wat er de afgelopen 15 jaar (wetenschappelijk) bekend is geworden qua impact van hormonale disbalans. Wijsheid die vroeger vanzelfsprekend was, maar uit het straatbeeld verdwenen is. Ik kijk op moleculair niveau hoe jouw lijf reageert op voeding, beweging en stress. Elke molecuul is verbonden en daarmee is een klacht nooit op zichzelf staand. Door de onderliggende oorzaak te zoeken kun je problemen blijvend oplossen.

Ja, in de meeste gevallen heb je een vitaliteitsbudget. Jouw bedrijf heeft er ook baadt bij dat jij elke dag van de maand lekker in je vel zit.

Heb je andere vragen?

You made it till the end!

Je hebt nu 2 keuzes:
jezelf inschrijven en binnen 2 maanden herken je jezelf niet meer terug
of je wacht nog even en volgende maand is gegarandeerd weer een week een sh*tshow. Welke wordt het?

Heb je eerst toch nog een vraag die ik niet beantwoord? Stuur me een DM op instagram dan kijken we samen of een vrijblijvende discoverycall je kan helpen.

🤠 Leer de taal van jouw hormonen begrijpen
🤩 Laat jouw maandelijkse klachten ein-de-lijk verdwijnen
🤩 Altijd lekker in je vel
🤩 Vol energie verder bouwen aan jouw droomleven

Ik wil op Happy Hormone Journey!

Na 2 cyclussen voelde ik al verschil: ik word niet meer moe wakker en voel me niet meer somber. Ik heb meer energie en zin in het leven.’
L. 31j manager en hondenmama

“Ik was altijd een beetje sceptisch. Ik geloofde niet dat dit mogelijk was voor mij. Nu is mijn PMS verdwenen…”
Marjolein

“OMG! MIJN PMS EN MIGRAINE ZIJN VERDWENEN! Elke vrouw moet dit weten!”
Anne

“Great coach!”
Audrey